Revolutionair voor je gewrichten.

Snel verlost van last. Echt ⚡ super snel.

⭐⭐⭐⭐⭐
gebaseerd op meer dan 2.500 reviews


✅ zeg adios tegen een stijve onderrug
✅ maak een einde aan knieën die niet meewillen
✅ zeer hoog gedoseerd
✅ made in Belgium

Voldoende voor volledige kuur. Meng het AX1 Forte poeder met water en drink het voor de krachtigst mogelijke dosis helende kruiden. Je krijgt zo de kracht van 40 standaard curcumine capsules per dag binnen.

AX1 Forte + shaker om het uit te drinken
normaal 149,95 € - vandaag slechts 99,-

Herontdek het genot van vrij te kunnen bewegen met onze powerhouse die 13 zeer krachtige, hoog gedoseerde ingrediënten bevat.
Superieure absorptie van de krachtige ingrediënten voor maximale effectiviteit, omdat we met ultra-fijn poeder werken.
⭐⭐⭐⭐⭐
"𝐸𝑖𝑛𝑑𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘 𝑤𝑒𝑒𝑟 𝑣𝑟𝑖𝑗 𝑏𝑒𝑤𝑒𝑔𝑒𝑛, 𝑧𝑜𝑛𝑑𝑒𝑟 𝑙𝑎𝑠𝑡!"


AX1 is een krachtige en unieke mix van goed opneembare kruiden- en plantenextracten die zorgen voor soepele gewrichten, pezen en spieren. Overgewicht, intensief sporten of ouder worden kunnen deze soepelheid aantasten, vooral in knieën, schouders, heupen, rug en handen.

Vitamine C ondersteunt normale collageenwerking voor botten en kraakbeen. Kurkuma behoudt soepele spieren en gewrichten, brandnetel ondersteunt de gewrichten, en peper verbetert de opname van kurkuma. Verrijkt met organisch silicium.

Bij hevige klachten start je met een hoge dosering (2 x 2 doseerlepels per dag) en bouw je na een week af (naar 2 x 1 doseerlepel per dag).
Voor onderhoud is één doseerlepel per dag voldoende.


 

Magische Eigenschappen.
Echte Ingrediënten.

 
In het hart van onze formule verlicht kurkuma effectief gewrichts- en spierongemakken, vooral in schouders, onderrug en knieën. Zwarte peper versterkt de opname, zodat je volledig profiteert van pijnvrije mobiliteit en soepele bewegingen.

 

Biologische reishi-extract is jouw geheime wapen voor een leven zonder ongemak. Naast het versterken van de immuniteit, richt het zich op pijn door spierblessures en gewrichtsproblemen, waardoor een actiever leven opnieuw comfortabel wordt.


Silicium is de sleutel tot de elasticiteit en vitaliteit van je lichaam. Het verlicht gewrichtsproblemen en bevordert pijnvrij bewegen.

De AX1 Forte belofte

Wij beloven uitsluitend de beste leveranciers ter wereld te gebruiken en elk ingrediënt grondig te testen voor elke productie. Elke pot AX1 Forte wordt hier in onze productiehal in Kontich (bij Antwerpen) gecontroleerd en elke batch wordt getest in het laboratorium.


Ons doel is om een baanbrekend middel te creëren voor iedereen – van hardwerkende professionals en thuisblijvende ouders tot zorgverleners en topsporters – zodat zij hun lichaamsfuncties kunnen verbeteren voor een gezond en comfortabel leven, zelfs als dat betekent dat we in vergelijking met de rest van de branche de lat wel zeer hoog voor onszelf leggen.

 

Wat zeggen de gebruikers?

⭐⭐⭐⭐⭐
gebaseerd op meer dan 2.500 reviews

Luc M. uit Antwerpen:
“Ik was sceptisch, maar AX1 Forte heeft echt geholpen met de stijfheid aan mijn heupen. Nu kan ik terug ten volle genieten van mijn wandelingen.”

Sofie D. uit Gent:
“Fantastisch product! Na een paar weken voelde ik duidelijk verschil in mijn flexibiliteit. Mijn yogasessies zijn nu veel aangenamer.”

Jan V. uit Leuven:
“Een aanrader voor iedereen die last heeft van stramme spieren. Mijn rugklachten zijn aanzienlijk verminderd dankzij AX1 Forte.”

 Marijke P. uit Brugge:
“AX1 Forte is een echte gamechanger. Ik kan nu zonder pijn fietsen en genieten van mijn actieve levensstijl. Bedankt!”
 
Tom R. uit Hasselt:
“Eindelijk een product dat echt werkt! Mijn knieproblemen zijn bijna helemaal verdwenen. Topkwaliteit, zonder twijfel.” 


 Els H. uit Mechelen:
“AX1Forte een wonder. Ik voel me veel energieker en mijn gewrichten doen geen pijn meer. Absoluut een blijver!”


Hoe haal je het meeste uit AX1 Forte?

  1. Dagelijkse inname: Neem het supplement dagelijks in volgens de aanbevolen dosering.
  2. Volg de gebruiksaanwijzing: Start met een hogere dosering (2 x 2 doseerlepels per dag) bij hevige klachten en bouw na een week af (naar 2 x 1 doseerlepel per dag).
  3. Consistentie: Blijf consistent een onderhoudsdosis van 1 doseerlepel per dag nemen voor langdurige voordelen.

Door deze tips te volgen, optimaliseer je de voordelen van AX1 Forte voor soepele gewrichten en spieren.

AX1 Forte - grote pot + handige shaker om het uit te drinken
normaal 149,95 € - vandaag slechts 99,-


FAQ

Waarom is AX1 Forte effectiever dan de meeste andere kurkuma-supplementen?

AX1 Forte onderscheidt zich door zijn uitgebreide formulering en unieke afgiftesysteem. In tegenstelling tot typische supplementen met 3 tot 5 actieve ingrediënten, bevat AX1 Forte een krachtige mix van 13 actieve ingrediënten. De poedervorm maakt een inname mogelijk die gelijk staat aan de actieve dosis in 40 traditionele capsules. Bovendien maximaliseert AX1 Forte de potentie van zijn extracten, waardoor elk ingrediënt optimaal wordt benut voor ongeëvenaarde voordelen.

Wie heeft baat bij AX1 Forte?

AX1 Forte is ideaal voor iedereen die last heeft van de gewrichten, of je nu een atleet bent die streeft naar topprestaties of iemand die gewoon zonder kwellingen door het dagelijks leven wil gaan, vrij van schouder-, onderrug- of kniepijn.

Hoe ondersteunt AX1 Forte het herstel na het sporten?

AX1 Forte zit boordevol ingrediënten die klinisch bewezen de stijfheid van gewrichten verminderen door ontstekingen te bestrijden en het herstel van spieren en gewrichten na fysieke activiteiten te versnellen.

Wat is AX1 Forte?

AX1 Forte benut de kracht van de meest effectieve natuurlijke middelen, zoals curcumine uit kurkuma. Het richt zich specifiek op de gezondheid van je gewrichten en spieren. Deze formule is ontworpen om niet alleen je fysieke prestaties te verbeteren, maar ook om stijve gewrichten te elimineren en diepe ontstekingsremmende voordelen te bieden.

Zijn er synthetische toevoegingen in AX1 Forte?

Nee, AX1 Forte is samengesteld uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals hooggedoseerde bio-actieve extracten van biologische kurkuma, gemberextract en reishi. Dit zorgt voor een pure, door de natuur aangedreven formule.

Hoe moet ik AX1 Forte innemen voor de beste resultaten?

Voor optimale resultaten, volg de aanbevolen dagelijkse dosering zoals aangegeven op de verpakking of raadpleeg een gezondheidsprofessional voor persoonlijk advies.

Bij ernstige klachten raden we aan te beginnen met 2 x 2 doseerlepels (bijgeleverd in de pot) per dag. Zodra je je beter voelt, verminder je dit geleidelijk naar 2 x 1 schep per dag en uiteindelijk naar een onderhoudsniveau van 1 schep per dag.

Bij milde klachten start je met 2 x 1 doseerschep per dag en verminder je dit naar 1 schep per dag zodra je verbetering voelt.


Anne L. uit Brussel:
“AX1 Forte heeft mijn leven veranderd. Sinds ik het gebruik, heb ik veel minder last van stijve gewrichten en kan ik weer actief zijn zonder problemen.”

Peter V. uit Antwerpen:
“Topproduct! Na een paar weken voelde ik duidelijk verbetering in mijn gewrichten. Mijn ochtendroutine is veel soepeler geworden.”

Karin D. uit Deinze:
“Mijn fysiotherapeut raadde AX1 Forte aan en ik ben zo blij dat ik geluisterd heb. Mijn gewrichten zijn veel minder stijf en ik voel me energieker.”

Tom H. uit Oostakker:
“AX1 Forte is echt de moeite waard. Mijn knieën voelden na een paar dagen al veel beter aan. Ik blijf het zeker gebruiken.”

Els P. uit Tessenderlo:
“Ik was op zoek naar iets natuurlijks om mijn gewrichten soepel te houden, en AX1 Forte heeft mijn verwachtingen overtroffen. Geweldig product!”

Jan R. uit Koksijde:
“AX1 Forte verandert het leven voor iedereen met stijve gewrichten. Ik ben weer in staat om zonder problemen te sporten en bewegen. Heel tevreden!”

AX1 Forte - grote pot + handige shaker om het uit te drinken
normaal 149,95 € - vandaag slechts 99,-